Aktualno Županija

U Josipdolu provaljeno u trgovinu i benzinsku pumpu, u Karlovcu teško ozlijeđen motociklista

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana je jedanaest kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s lako ozlijeđenom osobom.
U vremenskom razdoblju o 3.do 11.svibnja, nepoznati počinitelj provalio je u kuću u Veljunu, vlasništvo 85-godišnjakinje. Otuđeni su dijelovi kotla i alkoholna pića. Materijalna šteta veća je od dvjesto kuna.

Tijekom noći 11. na 12. svibnja, nepoznati počinitelj provalio je u Josipdolu u trgovinu Trgovačkog društva iz Karlovca, te otuđio cigarete, alkoholna pića i prehrambene artikle. Materijalna šteta veća je od pet tisuća kuna.
U istom vremenu nepoznati počinitelj provalio je prostorije benzinske pumpe u Josipdolu, te otuđio cigarete. Materijalna šteta biti će utvrđena po izvršenoj inventuri.

Jučer oko 20.20 sati u Karlovcu, u ulici Kalvarija 43-godišnjak iz Karlovca upravljao je osobnim vozilo karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se ulicom Lucijanići –Pogačići u smjeru ulice Zagrad. Dolaskom do križanja nije zaustavio svoje vozilo, nego se nastavio kretati i tom prilikom oduzeo je prednost prolaska motociklu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je ulicom Zagrad upravljao 37-godišnjak. Vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju. Protiv 43-godišnjaka slijedi kaznena prijava na nadležno državno odvjetništvo.