Aktualno Sport

Turnir u mini rukometu, Novi Vinodolski

I ove godine najmlađe naše rukometašice, djevojčice rođene 2008. godine i mlađe sudjelovale su na turniru u mini rukometu u Novom Vinodolskom.
Na turniru su sudjelovale ekipe Vinodola dvije ekipe, Valpovo, LIburnija Matulji, PŠR- Crikvenica dvije ekipe, Gospić dvije ekipe, Čavli i Ogulin.
Razigravalo se u dvije grupe.
U grupi B rezultati naših djevojčica: Vinodol 2 – Ogulin 6:13, Ogulin – PŠR 11:6, Gospić 1- Ogulin 6:13, Čavle – Ogulin 4:14. U grupi je osvojeno 1. mjesto sa svim pobjedama.

Polufinale: Valpovo – Ogulin 5:9
Finale: Ogulin – Vinodol 7:11

Tablica: 1. Vinodol, 2. Ogulin, 3. Gospić 1, 4. Valpovo
Nakon odigranog turnira i proglašenja najboljih ekipa, proglašene su i najbolja igračica turnira i najbolja vratarka, te izabrana najbolja petorka. Najbolja vratarka turnira je naša Melani Miahaljević, a u najbolju petorku birane su Lana Magdić i Lea Blašković.
Sve djevojčice su odigrale maksimalno u svojim mogućnosti, a treba naglasiti da je u ekipi pored djevojčica rođenih 2008. godine bilo i djevojčica rođenih 2009. i 2010. godine.
Za Ogulin su igrale: Ela Magdić, Melani Mihaljević 8 golova, Lana Magdić 21 gol, Lea Blašković 19 golova, Iva Čajić 13 golova, Matea Bokulić 1 gol, Morena Mudrić 1 gol, Katja Vranić 1 gol, Gabrijela Luketić, Tamara Blašković, Katja Kirasić, Eva Bertović.
Trenerice Vesna Ceranić i Ana Vranić.