Auto svijet Županija

Kviz općeg znanja – KOZ-a u nedjelju u Karlovcu

U Karlovac se nakon duže stanke vraća najbolji hrvatski pub kviz. U nedjelju 27. svibnja s početkom u 19 sati, u Papas baru u Karlovcu, Šetalište doktora Franje Tuđmana 1, održat će se Kviz općeg znanja – KOZ-a.

KOZ-u organiziraju Papas Bar i Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka.

Natjecatelje očekuje stotinjak pitanja u pet različitih kategorija.

“Opći kaos” ponovno donosi 25 pitanja iz svih područja općeg znanja. Nakon ove klasične kategorije slijedi “Sofijin izbor” u kojem ćemo vam ponuditi niz različitih tema, a sretnice i sretnici među vama birat će one koje im najviše odgovaraju. Zloglasna “Multimedijalna kaljuža” od vas će tražiti paralelno analiziranje slike, zvuka i teksta, a “Čija mama crne brege dere”, gotovo pa klasična igra asocijacija, tražiti će da uz pomoć hintova odgonetnete osobu iz stvarnog svijeta.

Finale pod nazivom “Točno u podne” okupit će dvije najbolje plasirane ekipe i brzopoteznom, najslabijakarikastom igrom rešetanja u 90 sekundi odrediti će pobjednika KOZ-e.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu. Zbog ograničenog broja mjesta u Papasu pozivamo vas da svoje ekipe prijavite što je prije moguće na ovoj poveznici http://koza.fak.hr/koza-prijave-karlovac/

Najbolje i najsretnije sudionike, dakako, očekuju vrijedne nagrade koje će osigurati  sponzori.

Kozu podržavaju Papas bar, Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, pečenjanica “Kod Sladića”, Gradsko kazalište “Zorin dom”, Vege klub Chandra, Studentski centar Karlovac, Paviljon Katzler, Udruga “Studio 8”, Frizerski obrt “Karlo” i Gradski muzej Karlovac, Pedisan – uljepšavanje i njega tijela i Lin-trgovina.