Aktualno OG sada Ogulin

Ogulin Trail. Više od trčanja!

Na pikniku, na igralištu Koci, predstavljeno je sinoć  jubilarno V. izdanje Ogulin traila, koje će se  održati  15. rujna ove godine i ponuditi još uzbudljivije i zanimljivije putovanje, te istraživanje skrivenih kutaka prirode ogulinskog kraja. I ove godine put Kosjenka i Regoč vode sudionike u svoj svijet priča iz davnina.

Tako su osim ciljeva utrke predstavljeni i članovi organizacijskog odbora Ogulin traila 2018. Većinom su to predstavnici Grada, ustanova i organizacija koje sudjeluju u provedbi utrke. Direktor utrke Juraj Belina posebno je naglasio kako je ova utrka posebna, isključivo iz razloga što je sinergija svih dionika organizacije osnovni preduvjet uspjeha ovog događanja, te naglasio važnost i zahvalio svim volonterima koji nesebično odvajaju svoje vrijeme i znanje za trail.

Podsjetimo, organizator je Društvo za sportsku rekreaciju KOCI iz Ogulina, utrka je ujedno i sedmo kolo KontinenTrail lige, a ove godine očekuje se i oko 300 sudionika i predstavljanje Ogulina na najbolji način, a to je sportom, dobrim ljudima, odličnom organizacijom i prekrasnom prirodom.

Prijave su otvorene na www.stotinka.hr

Ogulin Trail. Više od trčanja.