Kolumne Krule Kruloteka

Krule – “Netko će iskoristiti moje osobne podatke? Al će se usrećiti sa njima krutejebo!”

Danas što god da sam na internetari otvorio… iskako je neki kurac o zaštiti osobnih podataka… pa me stalno pitalo dal se slažem… ako se slažem, mora sam kliknut na to da se slažem. Brate mili nikad se u životu nisam naslagao ka danas.

Netko će iskoristiti moje osobne podatke? Al će se usrećiti sa njima krutejebo!

Eto me prekjučer zvali iz privredne banke… da kad mislim podmirit minus od 54 kune… iz poštanske ne zove nitko mada sam dužan iljadu 700 kuna… državna banka jebiga, sporije kopčaju, al oće oće i oni… iz komore građevinskih inženjera redovito šalju opomenu o dugu od 900 kuna duga za polugodišnju članarinu jer ako ne platim izbrišu me pa se ne mogu baviti bauštelom… prijete mi da nikad više neću vidjeti bauštele… nevidjet bauštele?… a tragedije majku ti jebem!… razmišljam ne platit… T-com mi šalje mejlove da kad mislim platiti zadnja 2 računa… ima toga još, nedamse pisati.

Da sad umrem, nitko na ostavinsku ne bi došao… ako bi i došao, otiša bi ljut i dužan. I onda… onda oni štite mene nebil tko zlorabio moje osobne podatke? Pa ja kad nekom dam svoj OIB i ovaj ga ukuca u kompjuter… čujem ga gdje jeca. Tješim ga sa “Nebrinide, vratću ja sve do kune!”. Pitali me u osiguranju “Na koji račun želite da vam isplatimo odštetu za skršenog opelijandera?”… jebem ti mater ja zatilto ko fliper… sva sreća sjetio se privredne i minusa od 54 kune, reko “Na taj taj taj!”… 14 puta sam provjeravao jesam li im ostavio dobar IBAN.

Id u pičku materinu samo stres…