Magazin Zabava

Mjesečni horoskop za lipanj

Početkom lipnja Vage će se toliko dobro zabavljati da im pronalazak partnera uopće neće biti na pameti. Prva polovica mjeseca Ovnovima će biti obilježena izlascima i druženjima, ali i prevelikim oprezom da bi olako započeli vezu. Jarci će unatoč koketnom i zavodljivom ponašanju biti nespremni za vezivanje jer će previše razmišljati glavom da bi se uspjeli opustiti u ljubavi.

Ovan
Bogat društveni život u prvoj polovici lipnja Ovnovima neće donijeti nove ljubavne prilike zbog prevelikog opreza. Tek ćete se krajem mjeseca opustiti, a dani oko 25. lipnja mogli bi vam donijeti novu simpatiju. Poslovna događanja uvelike će ovisiti o vašoj suradnji s okolinom i spremnosti na timski rad. Ne zatvarajte se u stan. Budite aktivni i bavite se sportom jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom.

Bik
Bikovima će mjesec započeti čarobno. S dragim ćete se lijepo slagati i dobro se razumjeti pa će planovi o budućnosti biti česta tema vaših razgovora, no između vas će malo zahladiti sredinom mjeseca. Čitavog ćete mjeseca osjećati pritisak da morate biti najbolji u svom poslu i da ne smijete iznevjeriti šefova očekivanja. Bit ćete pod stresom, što bi vam moglo ugroziti zdravlje.

Blizanci
Samci rođeni u znaku Blizanaca bit će vedri i privlačni, a česti izlasci donijet će im novu simpatiju. Prva polovica lipnja iznimno je povoljna za sve aktivnosti vezane za učenje, polaganje ispita i intelektualni rad. Dani oko 22. donose uzbudljivu financijsku ponudu. Pred vama je mjesec ispunjen aktivnim načinom života, putovanjima i izletima, što će vas napuniti vedrinom i dobrim raspoloženjem.

Rak
Venera koja će u prvom dijelu mjeseca boraviti u Raku obećava osobama rođenim u ovom znaku nezaboravne ljubavne trenutke. Mogli biste se zaručiti ili doznati novosti o dolasku prinove. Prvi dani lipnja bit će stresni i obilježeni nejasnom i usporenom komunikacijom, no nakon 13. lipnja okolnosti će vam ići na korist. Žene bi mogle patiti od ginekoloških smetnji, dok će muškarci biti podložni sportskim ozljedama.

Lav
Lavovi će početkom mjeseca biti skloni ulasku u zamršene emotivne odnose, no nakon 14. lipnja shvatit će da ih to ne može usrećiti. Porast samopouzdanja potaknut će vas da više izlazite i odvažno prilazite pripadnicima suprotnog spola. Nije vrijeme za velike odluke i poteze vezane za promjenu karijere. Pokušajte riješiti probleme i nesporazume na radnom mjestu prije no što učinite nešto što ćete požaliti.

Djevica
Povremeni sukobi Djevica s dragim oko svakodnevnih problema neće ozbiljnije narušiti njihovu bliskost. Samci će u prvom dijelu lipnja biti društveni i otvoreni prema novim poznanstvima, no nakon 15. postat će oprezni pa se neće olako upuštati u nove veze. Imat ćete puno obaveza, a nije isključeno ni povećanje odgovornosti. Pokušajte se bolje prilagoditi okolnostima jer će vam to biti karta prema napretku. Starijim Djevicama savjetuje se da ne borave previše dugo na suncu.

Vaga
Vage će se početkom mjeseca odlično zabavljati, ali će bježati od ljudi koji pokažu da žele nešto više jer će se bojati vezivanja. Studenti, iskoristite naklonjene planete u prvoj polovici lipnja za učenje i pripremu za ispit. S lakoćom ćete savladati i najteže gradivo. Ovo će razdoblje obilježiti i plodonosna suradnja s inozemstvom. Osjećat ćete se sjajno i dobro izgledati, a ni manje zdravstvene smetnje neće vam uspjeti pokvariti raspoloženje.

Škorpion
Prvu polovicu mjeseca Škorpionima će obilježiti ljubavna sreća i sklad. Poradite u tom razdoblju na buđenju romantike jer će vam dani nakon 15. donijeti nemir i česte svađe. Mars u Vodenjaku ometat će vas u izvršavanju poslova koji iziskuju strpljivost, usredotočenost te poslovanje s nekretninama, no nećete olako odustajati od ciljeva. Kvalitetan odmor i san bit će preduvjet dobre zdravstvene situacije.

Strijelac
Vezani Strijelci partneru bi trebali posvetiti više pažnje. Ako vam je odnos već neko vrijeme u krizi, vaše tvrdoglavo ponašanje u prvoj polovici mjeseca neće biti od pomoći. Nećete imati vremena za odmaranje. Obaveze će se stalno gomilati pa ćete često ostajati u uredu nakon radnog vremena. Nezaposleni će u razdoblju oko 30. dobiti priliku kojoj se već neko vrijeme nadaju. Osim povremenih promjena raspoloženja, nećete imati većih problema.

Jarac
Koketni i zavodljivi Jarci neće biti spremni na vezivanje, a vezani će se s partnerom često svađati. Dani oko 23. iznimno su povoljni za romantični bijeg na more. Morat ćete se više potruditi oko posla ako želite postići uspjeh. Nemojte se oslanjati na sreću ili tuđu pomoć jer ćete do rezultata dolaziti isključivo marljivim i napornim radom. Pravi je trenutak da se uhvatite u koštac s problemima koji vam ugrožavaju zdravlje.

Vodenjak
Odnos Vodenjaka s partnerom bit će buran i strastven. Stalno ćete se svađati i miriti, što će ponekad biti prilično stresno, no barem vam nikada neće biti dosadno. Bit ćete ambiciozni, hrabri i spremni na sve u svrhu postizanja uspjeha. Moći ćete računati i na sretne okolnosti pa biste ovog mjeseca mogli pronaći novi posao ili napredovati na trenutnom radnom mjestu. Pazite na sebe i čuvajte se ozljeda.

Ribe
Ribama će ljubavna zbivanja ići na ruku. Ako ste u vezi ili braku, dani oko 14. pogodni su za rad na začeću. Samci bi mogli pronaći ljubav tamo gdje je najmanje očekuju – na radnom mjestu! Zbog umora se nećete moći posvetiti poslu u onoj mjeri u kojoj biste trebali pa bi bilo pametno da iskoristite dio mjeseca za odlazak na godišnji odmor. Dani nakon 20. donijet će vam porast koncentracije pa ćete biti uspješniji u poslu, a nije isključeno ni napredovanje. (tportal.hr)