OG nekad Ogulin S vama kroz svaki dan

Prošle godine na današnji dan novi gradonačelnik preuzeo vlast, a Ogulin je dočekao Luku

U Gradskoj vijećnici na današnji dan, dakle prije točno jedne godine, održana je primopredaja vlasti, između starog i novog gradonačelnika, Jure Turkovića (HDZ) i Dalibora Domitrovića (SDP).
Ovom su činu nazočili novi zamjenici gradonačelnika Domitrovića, Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, manjinski dogradonačelnik Neven Ivošević (SDSS), pročelnice Karmela Matić, Marica Barbarić, Dinka Stipetić i Slavica Zubčić, te jedan od dosadašnjih zamjenika gradonačelnika Mićo Zatezalo (DSS).
Jure Turković na koncu se svim suradnicima zahvalio na suradnji u protekle četiri godine, te novom gradonačelniku poželio puno uspjeha u radu. Uveo ga je, zatim, u njegov ured, gdje je Dalibor Domitrović stavio svoj prvi službeni potpis i to na povelju Luki Cindriću, našem slavnom rukometašu!

U nedjelju na OGportalu pročitajte što gradonačelnik Domitrović kaže o prvoj godini svog mandata.

Isti dan, točnije večer, Ogulin je priredio nezaboravan doček svojem sportskom heroju, rukometašu Luki Cindriću a povodom osvajanja Rukometne lige prvaka. Luka je došao u vlakiću “Bubiju” u pratnji članova Moto kluba “Vještice” i to je doista bio nezaboravan prizor, koji je oduševio brojne posjetitelje, koji nisu htjeli propustili ovaj doček. Program je održan u prepunom dvorištu Frankopanskg kaštela, uz nastup grupe Master. Organizirana je i ugostiteljska ponuda, a brojni Ogulinci, ponosni na svog sugrađana, došli su ga pozdraviti i čestitati mu na uspjehu.