Aktualno Županija

Iz pružnog radnog stroja u Plaškom otuđeno gorivo, u Mateškom Selu “nestao” kombi

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s lako ozlijeđenom osobom.

U razdoblju od 8. do 11. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u rezervoar pružnog radnog stroja u Plaškom i otuđio pogonsko gorivo. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Noćas je nepoznati počinitelj na području Mateškog Sela otuđio kombi vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojeg koristi 57-godišnjak. Materijalna šteta je veća od 19.000 kuna.

Jučer oko 3.15 sati na području Drežnik Grada dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine udario u radni stroj koji se nalazio parkiran uz kolnik. Nakon nesreće dvije osobe iz vozila su se udaljile s mjesta događaja, a naknadno prikupljenim obavijestima utvrđeno je da je riječ o dvojici muškaraca starih 20 i 27 godina od kojih je 20-godišnjak teško ozlijeđen. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće.