Aktualno OG sada Ogulin

Kolegij i obilazak raznih ustanova i gradilišta

Kolegij župana Karlovačke županije ponedjeljkom se održava u raznim gradovima i općinama naše županije. Tako su danas domaćini bili Ogulinci. Naime, kolegij je održan u gradskoj vijećnici Grada Ogulina. Na njemu su sudjelovati i članovi kolegija gradonačelnika Grada Ogulina na čelu s gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem. Kako doznajemo, iza zatvorenih vrata raspravljalo  se o projektima Karlovačke županije, posebno onima koji se odnose na područje Grada Ogulina.
Nakon sastanka, župan Damir Jelić i gradonačelnik Dalibor Domitrović, ispred gradske uprave, dali su izjave za medije. Evo štu su rekli:

 

 

Župan Jelić i suradnici potom su obišli  prostor Područne škole Kučinići, te radililište ceste Vukova Gorica-Bosiljevo-Ogulin u mjestu Popovo Selo. Uslijedio je posjet Općoj  bolnici  i bolnici branitelja Domovinskog rata Ogulin, Gimnaziji Bernardina Frankopana Ogulin, Prvoj  osnovnoj školi  Ogulin, Domu zdravlja,  Učeničkom domu , Obrtničkoj  i tehničkoj  školi Ogulin, te Domu za starije i nemoćne „Biskup Srećko Badurina“.