Aktualno OG sada Ogulin

KiK otvorio svoja vrata!

Njemački tekstilni diskonter KiK danas je otvorio svoju prvu trgovinu u Ogulinu, 76. po redu u Hrvatskoj.   Na hrvatskom tržištu vidjeli su  dovoljno potencijala za širenje lanca trgovina u kojemu će uskoro biti više od sto prodajnih lokacija.

Prva trgovina ovoga tekstilnog trgovca otvorena je 1994. u njemačkom Düsseldorfu. U tekstilnom trgovanju u Njemačkoj KiK se nalazi među deset najvećih ponuđača i slovi kao najveći tekstilni diskonter u zemlji. Nudi širok i povoljan asortiman ženskih, muških i dječjih proizvoda, donje rublje i čarape te kućni tekstil. Naziv KiK zapravo je skraćenica od krilatice “kupac je kralj”.

Dario Petek, voditelj prodaje KIK-a za Hrvatsku zadovoljan je današnjim odazivom kupaca u Ogulinu, koji su satima stajali u redu kako bi došli do blagajni. Ruke su im bile prepune raznih artikala, a osim povoljnih cijena kupce je razveselio i dodatni popust koji vrijedi danas i sutra.

Za slušatelje Radio Ogulina, osim direktnog javljanja iz trgovine na Trgu Dr. Franje Tuđmana, pripremili su i nagradne igre.