Aktualno OG sada Ogulin

Na području Ogulina prometna nesreća s radnim strojem

Prometna nesreća s radnim strojem
Jučer oko 16.30 sati na lokalnoj cesti u Donjim Dubravama, grad Ogulin, dogodila se prometna nesreća. 55-godišnjak je upravljao radnim strojem (kombajn) ogulinskih registracijskih oznaka te se vozilom nije kretao sredinom prometne trake, već je skrenuo udesno i sletio van kolnika. Tom prilikom vozač je teže ozlijeđen, a nastala je manja materijalna šteta. Vozaču je izdana obavijest o počinjenom prekršaju, dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena obavijest o događaju.

U Karlovcu otuđen novčanik
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 38-godišnje državljanke Francuske da joj je jučer u prijepodnevnim satima u trgovini u Karlovcu, Gradska četvrt Grabrik, otuđen novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta je veća od tri tisuće kuna.

Kod 23-godišnjaka pronađena droga
Jučer je u Karlovcu, Gradska četvrt Novi centar, prilikom pretrage stana kojeg koristi 23-godišnjak, pronađeno oko 36 grama Amfetamina i oko 15 grama Marihuane. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 23-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu bit proslijeđena kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.