Aktualno OG sada Ogulin

Vatrogasni kup DVD-a Ribarići 

Na sam Dan državnosti, u čast osnivanja 1. bataljona ZNG-a Klek Ogulin, a u organizaciji DVD-a Ribarići, danas se  održava  vatrogasno natjecanje djece i mladeži. Ovo je dvanaesti po redu  Vatrogasni kup DVD-a Ribarići.

Cijelo događanje započelo je u 9 sati prijavama ekipa i svečanim otvorenjem, a od 10 sati u tijeku su natjecanja koja se održavaju na odličnim terenima vatrogasnog doma DVD-a Ribarići. Sudjeluje preko 40 ekipa: Josipdol, Jaškovo, Zagorje, Ribarići, Dubravci, Rečica, Mahično, Skrad, Mrzljaki, Njivice, Draganići, Vivodina, Turkovići, Stative Gornje, Generalski stol, Oštarije, Vrbovsko, Donja Rečica, Šapjane, Mahično, Vrhovac, Dvorišće Ozaljsko, Bubnjarci, Donje Mekušje, Delnice, Ribnica, ukupno oko 600 sudionika.

Za sve njih vrijedni domaćini i organizatori DVD Ribarići pripremili su natjecateljske terene i rekvizite, okrijepu i ručak, te naravno, zabavni sadržaj. Natjecanje su obišli i predstavnici gradske vlasti,  gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, s predsjednikom Gradskog vijeća Željkom Stipetićem. Na natjecanje su stigli i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak i predsjednik Županijske skupštine Ivan Vučić.

Rezultate ovog vatrogasnog natjecanja objavit ćemo na našem portalu.