Aktualno Sport

Evo koji Vatreni upada u prvih 11!

HRVATSKA ĆE NAPASTI RUSIJU SVIM SNAGAMA

ZLATKO DALIĆ PRIREDIO VELIKO IZNENAĐENJE NA SAM DAN UTAKMICE – HRVATSKA ĆE NAPASTI RUSIJU SVIM SNAGAMA! Evo koji Vatreni upada u prvih 11!

rvatska večeras (20.00) u Sočiju igra najvažniju utakmicu u posljednjih 20 godina! Četvrtfinale protiv Rusije nosi najveći ulog – još minimalno dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu i najmanje borbu za broncu, ali baš zato moglo bi biti i najteže dosad. Prijenos povijesnog okršaja Dalićeve Hrvatske i sve novosti iz Sočija pratite uživo na portalu Sportskih novosti.

HRVATSKA – RUSIJA (20.00)

Hrvatska: Subašić; Strinić, Vida, Lovren, Vrsaljko, Rakitić, Modrić, Kramarić, Perišić, Rebić, Mandžukić

Rusija: Akinfejev; Kudrjašov, Ignašević, Kutepov; Zobnin, Kuzjajev; Žirkov, Golovin, Samedov, Fernandes; Dzjuba

Hrvatska igra za polufinale Svjetskog prvenstva i, za razliku od 1998. s Njemačkom, danas ima apsolutni status favorita, koliko god svakoga domaćina, a poglavito Rusiju u toj ulozi, treba respektirati. Ako je Danska bila dan odluke, ovo je večer potvrde jesmo li ponovno veliki, opet među četiri najbolja na svijetu. Znamo li naplatiti što imamo jer nogometno jači smo po svemu. Ukoliko je osmina finala bila “gaženje Rubikona“ Vatreni bi trebali odigrati bolju utakmicu, odbaciti okove i demonstrirati klasu. No imperativ je golem. Rusi će biti “naoštreni“, a za nas bi propustiti šansu bilo bolno da bi se prepričavalo generacijama. (jutarnji.hr)