Aktualno OG sada Ogulin

Nastavlja se “Ljeto u Ogulinu”

I ovog tjedna očekuje nas nastavak manifestacije “Ljeto u Ogulinu”. Organizatorima je kiša malo pomrsila planove, jer je danas prijepodne na trgu kod Golubice trebala osvanuti suncem okupana ogulinska plaža. Pijesak, ležaljke, suncobrani i dobra knjiga bit će vam tako na raspolaganju čim to vremenski uvjeti dopuste, poručuje direktorica Turističkog ureda Ogulin Sonja Drašković.
Danas je Gradskoj knjižnici i čitaonici počela radionica crtanja mandale na kamenu i izrađivanje čestitke “Moj ljubimac”. Radionice će održavati utorkom i četvrtkom od 17 – 18, te u petak od 11 do 12 sati.
Četvrtak nam donosi ljetno kino u Frankopanskom kaštelu. Od 21 sat i 30 minuta imat ćete priliku pogledati jedan od novijih filmova “Putnik” s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.
U sklopu ove manifestacije i ljubitelji astronomije će doći na svoje. Naime, od 25. do 27. srpnja, u vremenu od 19:00 do 21:00 sat, u multimedijalnoj učionici održat će se Mali astronomi, ljetna škola astronomije. Predavač će biti Rajko Sušanj, a škola je besplatna za sve polaznike.