Aktualno OG sada Ogulin

Nakon “zumbanja” sinoć se “salsalo”, pa gledalo u nebo

Sinoć je, u sklopu manifestacije “Ljeto u Ogulinu” upriličeno plesanje salse na trgu kod golubice, od 20 sati. Okupilo se dosta naših sugrađanki, koje su plesnim koracima podučavali članovi Plesne škole Alegria iz Karlovca. Muški dio populacije uglavnom je sa strane promatrao…

Prije toga je održano “zagrijavanje” na “Sreći”. “5AK NA JEZERU” preseljen je, dakle, preselio u središte grada, ali će idućeg petka, ako vremenske prilike budu dozvolile, ponovo biti održan na jezeru Sabljaci.

Na pomoćnom stadionu NK Ogulina sinoć se također okupio priličan broj naših sugrađana, koji su uz pomoć astronoma i njihova voditelja Rajka Sušnja, mogli javno promatrati  potpune pomrčinu  mjeseca. Fotke sa promatranja pomrčine nešto su nam lošije, ali nemojte zamjeriti, jer je bila “totalna mrakača”.

“Ljeto u Ogulinu” nastavlja se danas od 15 sati na Kocima, gdje se  održava malonogometni, a sutra i  košarkaški turnir. Počinje u 17 sati na igralištu u Procama.
Od ponedjeljka se planiraju radionice “Ukrašavanje platnene torbe motivima s ljetovanja” u Gradskoj knjižnici i čitaonici, a u srijedu od 21 sati Riječno kino u Frankopanskom kaštelu.