Aktualno OG sada Ogulin

Provaljeno u obiteljsku kuću u Ogulinu

U razdoblju od 1. do 31. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću na području Ogulina, vlasništvo 63-godišnjakinje, saznajemo iz današnjeg policijskog izvješća. Navodi se da je provalnik otuđio razni električni alat, a iz nezaključane drvarnice bicikl, građevinska kolica i drugo. Materijalna šteta veća je od 4000 kuna.

Jučer u poslijepodnevnim satima ispred ugostiteljskog objekta na području Ozlja nepoznati počinitelj otuđio je nezaključani bicikl, vlasništvo 28-godišnjakinje. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Jučer oko 16.50 sati na području Lasinje dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljala je 24-godišnjakinja koja je zbog nedovoljnog iskustva i neprilagođene brzine prilikom kočenja udarila u stražnji dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak, a koji se zaustavio zbog skretanja. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 24-godišnjakinja, dok su putnik iz njenog vozila i 20-godišnji vozač lakše ozlijeđeni. Protiv 24-godišnje vozačice bit će proslijeđen optužni prijedlog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.