Aktualno OG sada Ogulin

Tri godine bez Željke…

Tri godine bez naše Željke… Upravo na današnji dan, pred tri godine, zauvijek nas je napustila Željka Zatezalo, dugogodišnja  ravnateljica Gradskog društva crvenog križa Ogulin. Napustila nas je prerano, u 56-oj godini života.
U svom radu Željka Zatezalo okupila je generacije mladih i volontera koji su i danas uključeni u rad GDCK Ogulin bilo kao volonteri, članovi ili zaposlenici.
U arhivi GDCK Ogulin nalazi se dokumentacija o mnogobrojnim edukacijama i tečajevima koje je Željka Zatezalo pohađala tijekom svog dugogodišnjeg rada u Hrvatskom crvenom križu – GDCK Ogulin, od sudjelovanja na edukacijama interventnih timova, psihosocijalne podrške, pomoći u kući, prve pomoći , dobrovoljnog davalaštva krvi…. i mnogih drugih. Kao ravnateljica, šefica, radni kolega i mentor, bila je osoba na koju se čovjek uvijek mogao osloniti.
Svoju je obitelj također uključila u rad ove humanitarne udruge. Njeni sinovi Igor i Saša nesebično su, poput njihove majke, sudjelovali u brojnim aktivnostima Crvenog križa i promicali rad i djelovanje udruge, pogotovo među mladima.
Dakle, cijeli svoj život posvetila je obitelji i Crvenom križu, pa čak i u najtežim trenucima borbe za život, iz bolničke je postelje predlagala najbolja rješenja i nudila svoje znanje za rješavanje problema u društvu kojem je bila na čelu.
Uvijek će biti u našim mislima!