Aktualno Županija

Smrtno stradao 80-godišnjak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin, Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s poginulom osobom, jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s lako ozlijeđenim osobama.

U razdoblju od početka lipnja do 7. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu kuću na području Donjeg Pokupja, vlasništvo 54-godišnjaka te otuđio bušilice, kutne brusilice, produžne kablove, a s kuće i dvorišne zgrade bakrene oluke. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna.

Tijekom noći sa 6. na 7. kolovoza na odmorištu autoceste A-1, Vukova Gorica, nepoznati počinitelj provalio je u kamper njemačkih registarskih oznaka, vlasništvo 67-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio novac.

Jučer se, kao što smo pisali,  u 17.50 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Tušilović dogodila  prometna nesreća. Biciklom je upravljao 80-godišnjak koji je u jednom trenutku iz za sada neutvrđenog razloga prešao na lijevu stranu kolnika i udario u kombi vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 37-godišnjak. Tom prilikom 80-godišnjak je smrtno stradao. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je općinska državna odvjetnica, a promet je bio u prekidu od 17.50 do 19.40 sati i odvijao se obilaznim pravcem. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.