Aktualno OG sada Ogulin

Formula driver Ogulin 2018 – Memorijal Ivica Kišasondi

Nakon odlično odrađene prošlogodišnje Formula driver utrke u organizaciji Auto kluba Klek za koju je AK Klek primio priznanje za najbolje organiziranu Formula driver utrku u 2017 godini, ove godine se vrh Hrvatskog automobilizma vraća u Ogulin i to 25.-26.8.2018 na stazu Klek. S obzirom na prethodne dvije utrke ove godine koje su se održale u Buzetu i Opatiji (Učka) na kojima je bio rekordan broj natjecatelja, oko 200 u Buzetu i 180 na Učkoj, u Ogulinu očekuju također rušenje prošlogodišnjeg broja prijava (106), a to pokazuje već sada konstantno zaprimanje prijava vozača i ekipa te najave dolaska i rezervacija smještaja.

Iz Auto kluba Klek kažu da je zainteresiranost ekipa za posjet Ogulinu velika, s obzirom da se više ne traži jedno noćenje, sa subote na nedjelju, već si mnogi žele iskoristiti cijeli vikend  za posjet našem gradu, a na tome su radili i prošle godine s ciljem  da promoviraju naš grad i sav sadržaj kojeg imamo. Pripreme za utrku se bliže kraju, te je za subotu 25.8 od 16-18h planirana izložba trkaćih automobila u centru grada (parking iza Starog grada), a u nedjelju 26.8. od 8:00h počinju vožnje s jednim treningom i tri bodovne vožnje.

Svečano otvorenje  bit će 26.8 u 10:20 sati,  te će kao i prošle godine gradonačelnik odvesti prvu vožnju u trkaćem automobilu, nakon čega se kreće s prvom utrkom.

I ove godine moći ćete  nabaviti svoj primjerak vrlo atraktivnih majica tokom izložbe u subotu na parkingu iza Starog grada i  u nedjelju na parkingu “Baza”, ili
pak možete kontaktirati AK Klek putem facebook stranice.

“Vidimo se na Međunarodnoj auto utrci, Formula driver Ogulin 2018 – Memorijal Ivica Kišasondi”-poručuju organizatori.