Aktualno Sport

Nogomet, 1.kolo Kupa NSKŽ

Ovog vikenda započela je nova nogometna sezona odigravanjem utakmica 1. kola Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije.
U Svetom Petru igrali su Dobra i Mladost iz Zagorja Ogulinskog. Prema očekivanju, pobijedila je Dobra, rezultat je bio 3:0, a golove su postigli Marko Hudurović, te Petar i Anton Ribić. U Josipdlu su igrali nogometaši Josipdola i Oštarija, a pobijedili su domaći sa 2:0.
U ostalim utakmicama u Vojniću je Petrova Gora pobijedila momčad Vojnića 95 na jedanaesterce sa 7:6, nakon 0:0 u regularnom dijelu utakmice. U Rečici je Šišljavić sa čak 7:0 pobijedio domaću Mladost, u Gornjem Mekušju je domaći Vatrogasac sa 2:0 izbacio momčad Draganića, Cetingrad je s 2:1 pobijedio Krnjaka Barilovića, Mrežnica je u Zvečaju s glatkih 4:0 nadigrala VOŠK, Dobra je u Novigradu s 5:2 bila bolja od Vrlovke, a Kupa je u Brežanima s 3:0 nadigrala Frankopana. Ilovac i Croatia ’78 igraju u srijedu, 22. kolovoza, a u 1. kolu slobodni su bili Karlovac 1919, Ogulin, Duga Resa 1929, Slunj, Zrinski Ozalj i Korana.
Nogometaši Ogulina iskoristili su slobodni vikend za odigravanje prijateljske utakmice u Sloveniji: gostovali su u Črnomelju kod četvrtoligaša Bele Krajine i odigrali neriješeno, 1:1, a strijelac za Ogulin bio je Dino Brozović.
Inače, u iduću nedjelju započinje i prvenstvo 1. I 2. Županijske lige: u 1.kolu 1.ŽNL u Ogulinu se igra lokalni derbi između Ogulina i Josipdola, a Dobra iz Sv.Petra gostuje u Vojniću kod momčadi Vojnić 95. U 1.kolu 2.ŽNL Mladost iz Zagorja gostuje u Brežanima kod Frankopana, a Oštarije će ugostiti momčad Draganića. Sve nedjeljne utakmice 1.kola započinju u 17,30.