Aktualno Županija

Vozačica teško, dijete lakše ozlijeđeno u prevrtanju automobila

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 63-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu 19. kolovoza otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 40-godišnjakinje da je putem Interneta, a uz pomoć platne kartice, izvršila kupnju artikla nakon čega joj je u više navrata s njezinog računa izvršeno više novčanih transakcija. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje ovog događaja.

Jučer u 14.00 sati na DC-36 u smjeru Rečičke ulice na području Karlovca dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 55-godišnjakinja koja nakon izlaska iz zavoja brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste, uslijed čega je izgubila nadzor nad vozilom i sletjela van kolnika, a potom se i prevrnula. Tom prilikom vozačica je teško ozlijeđena, dok je dijete koje je bilo u vozilu lako ozlijeđeno. Protiv vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.