Aktualno Županija

U policijskom izvješću krađe i prometna nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i šest prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, tri s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Krađa iz kampera
U noći s 21. na 22. kolovoza na parkiralištu benzinske postaje na autocesti u Draganiću, nepoznati počinitelj je iz otključanog kampera poljskih registarskih oznaka otuđio novac i mobitel.

Krađa bicikla
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 62-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 21. kolovoza iz hodnika stambene zgrade u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu otuđio bicikl.

U Selištu Drežničkom u prometnoj nesreći teško ozlijeđena vozačica
Jučer u 18.10 sati u Selištu Drežničkom dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka upravljao je 29-godišnjak koji je započeo radnju pretjecanja, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Uslijed toga udario je osobni automobil francuskih registarskih oznaka koji je skretao, a kojim je upravljala 22-godišnja državljanka Francuske i koja je tom prilikom teško ozlijeđena. Protiv 29-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava. (Foto:ilustracija)