Aktualno OG sada Ogulin

Vozači pristižu, sve je spremno za utrku

Iz Auto kluba Klek kažu da je sve spremno za održavanje Međunarodne auto utrke Memorijal Ivica Kišasondi. Ove godine  zainteresiranost ekipa za posjet Ogulinu je vrlo  velika, s obzirom da se više ne traži jedno noćenje, sa subote na nedjelju, već si mnogi žele iskoristiti cijeli vikend  za posjet našem gradu. Prijavljeno je čak 126 natjecatelja, 20 više nego lani. Pripreme za utrku su na samom kraju, te se danas  od 16-18h planirana izložba trkaćih automobila u centru grada (parking iza Starog grada). Nadamo se da ih neće omesti kiša. Ako bude padala, izložba se neće održati.

Sutra,  26.8. od 8:00h počinje vožnja s jednim treningom i tri bodovne vožnje.

Svečano otvorenje  bit ć u 10:20 sati,  te će kao i prošle godine gradonačelnik odvesti prvu vožnju u trkaćem automobilu, nakon čega se kreće s prvom utrkom. Tko će mu biti suvozač, organizatori ne žele reći, već najavljuju iznenađenje.

I ove godine moći ćete  nabaviti svoj primjerak vrlo atraktivnih majica tokom izložbe u subotu na parkingu iza Starog grada i  u nedjelju na parkingu “Baza”, ili pak možete kontaktirati AK Klek putem facebook stranice.

“Vidimo se sutra na Međunarodnoj auto utrci, Formula driver Ogulin 2018 – Memorijal Ivica Kišasondi”-poručuju organizatori i kažu da će se utrka održati bez obzira na vremenske (ne)prilike.