Aktualno Županija

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer u 17.10 sati u Karlovcu na raskrižju Ulica Prilaz Većeslava Holjevca i Ulice kralja Tomislava dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 82-godišnjak i kretao se prometnom trakom namijenjenom za kretanje vozila koja u raskrižju skreću u desno, ali se ulaskom u raskrižje nastavio kretati ravno te nepropisno skrenuo u lijevo, iako se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom u njegov automobil udario je teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak. Osobni automobil odbačen je u stup semafora i stup javne rasvjete, a 82-godišnji vozač je teško ozlijeđen. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, a 82-godišnjem vozaču obavezni prekršajni nalog.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog još izdvajamo:

Provaljeno u ugostiteljski objekt
Jučer, tijekom noći nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu, vlasništvo 39-godišnjakinje te otuđio cigarete i novac. Ukupna materijalna šteta veća je od 7000 kuna.

Teška krađa u gradskoj četvrti Rakovac
U razdoblju od 3. do 30. kolovoza nepoznati počinitelj je s krovišta restorana u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu demontirao i otuđio limeni pokrov i građu krovišta, limene okapnice te iz unutrašnjosti objekta dva radijatora i opremu od inoxa. Materijalna šteta veća je od 64.000 kuna.