Aktualno OG sada Ogulin

Odlična zabava za 518. rođendan Ogulina!

U dvorištu Frankopanskog kaštela okupili su se jučer naši brojni sugrađani i na taj način proslavili zajedno 518. rođendan našeg grada. Najmlađem posjetitelju Franji  samo je dva tjedna, a već je bio na svojoj prvoj fešti! Šteta što ju neće pamtiti, jer svi koje smo upitali kažu da im je bilo dobro i da tako treba nastaviti.

Mlada ogulinska grupa Sound source još je jednom dokazala svoje glazbeno umijeće i zasluženo su dobili veliki pljesak publike, a “Vatra” je zapalila uglavnom one mlađe posjetitelje koji su nakon koncerta čekali u redu za poneku fotku i autogram.

Lovci su pripremili gulaš, a ribiči fiš paprikaš. Porcije su dijelili gradonačelnik Dalibor Domitrović, njegov zamjenik Daniel Vukelja i predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić! Na pozornici im je predsjednik Lovačkog društva Elvis Vučić stavio pregače, a gradonačelnik je i tom prigodom svim Ogulincima čestitao rođendan grada, osiguravši lovcima sve potrebno za pripremu gulaša. Skuhano je čak 1300 porcija!

Uočili smo sinoć u 18,30 ispred Hotela Frankopan i ekipu RTL-a, koja je izvjestila o “tajnom” sastanku SDP-ovaca i “povjerljivim” informacijama o sudionicima skupa. No, takav skup u Ogulinu se nije održao, a nama je žao što kolege koje su već došle u Ogulin, nisu izvijestile ništa o proslavi Dana grada koja se u tom trenutku odvijala par metara dalje.