Aktualno Sport

Karlovačke nade uništene u minuti, ekipe iz Vojnića kombinirano izgubile 1:19!

Nogometni vikend: Karlovačke nade uništene u minuti, ekipe iz Vojnića kombinirano izgubile 1:19!

Nogometaši Karlovca 1919 upisali su još jedan poraz u 4. NL Središte. Prvih pola sata utakmice činilo se kako bi rasplet mogao biti potpuno drugačiji, odnosno kako bi Karlovčani mogli doći i do prve pobjede, jer gosti iz Zeline u tom razdoblju bili su u potpuno podređenom položaju. No, tada je Demirović igrao rukom izvan kaznenog prostora, dobio crveni karton, a da stvar bude gora, gosti su iz slobodnog udarca došli i do vodstva. U drugom dijelu gosti su rutinski iskoristili brojčanu prednost i došli do pobjede rezultatom 3:0.

U 1. ŽNL vodeći Ogulin “pregazio” je domaći Vojnić 95 i nanio im pravu katastrofu. Pogleda na ljestvicu sugerira da su Ogulinci već stvorili pristojnu prednost, no ne treba zaboraviti da Dugorešani koji imaju četiri boda manje imaju i utakmicu manje, a Slunj koji zaostaje šest bodova čak dvije utakmice manje od Ogulina. Aktualni prvak Ilovac doživio je još jedno razočaranje u Svetom Petru i sve je u težoj situaciji.

Rezultati 5. kola 1. ŽNL: Vojnić 95 – Ogulin 0:11, Duga Resa 1929 – Korana 3:2, Dobra (Sveti Petar) – Ilovac 1:0, Croatia 78 – Slunj 0:2, Zrinski Ozalj – Draganić 3:1.

Kod drugoligaša prije ovog kola četiri su momčadi dijelile prvo mjesto, nakon ovog ostale su tri. Vatrogasac i Oštarije nastavili su niz pobjeda, a u derbiju je novigradska Dobra lako svladala Frankopan pa je na vrhu ostao trojac. Prve bodove, ujedno i pobjede u sezoni, ostvarili su Kupa i rečička Mladost.

Rezultati 4. kola 2. ŽNL: Dobra (Novigrad) – Frankopan 5:0, Vatrogasac – Cetingrad 5:2, Mladost (Zagorje Ogulinsko) – Oštarije 0:3, Vrlovka – Kupa 2:3, Mladost (Rečica) – Mrežnica 1:0, Petrova gora – Krnjak Barilović 1:8, Šišljavić – VOŠK 5:1. (kaportal.hr)