Aktualno OG sada Ogulin

Mali lutkari na Međunarodnom festivalu kazališta

Najbolja dostignuća lutkarske umjetnosti iz Europe i sa drugih kontinenata, od velikih spektakala do tzv. malih formi, od značajnih predstava za odrasle do minijatura za najmlađe očekuje sve posjetitelje popularnog, 51. po redu PIF-a.
Naime, do 21. rujna održava se Međunarodni festival kazališta lutaka na kojem će se predstaviti i ogulinska lutkarska družina “Tintilinić”. PIF je tradicionalno  najavljen 15. rujna povorkom lutaka zagrebačkim ulicama koju će predvoditi gigantska maskota festivala Pifko, a u sklopu popratnih programa bit će održane radionice lutkarstva za sve uzraste, 6.izložba dječjih radova “Lutka, maska, PIF!” i čitav niz predstava na otvorenom.
Na ovom poznatom festivalu međunrodnog karaktera predstaviti će se u srijedu, 19. rujna, od 17 sati, u Glazbenom paviljonu Zrinjevac i ogulinska lutkarska družina “Tintilinić” predstavama Popo i šumska priča, te Popo i vrt dobrote. Vjerujemo kako će se u naš grad vratiti puni dojmova sa ovog velikog i priznatog međunarodnog festivala.