Aktualno Županija

Mandić za KAportal o smjenama Jarnjevića i ostalih direktora: Najavio sam promjene gradskog sustava, sve zbog bolje kvalitete

Već ranije najavio sam promjene u gradskom sustavu, što zbog provođenja novih projekata, što zbog novih djelatnosti koje dobivaju gradske tvrtke. Tihomir Jarnjević na sjednici Nadzornog odbora dao je ostavku iz osobnih razloga u što dodatno ne bih ulazio. Gradskoj tvrtki Mladost tek predstoje izazovi koje ćemo moći mjeriti u narednom razdoblju.

Odgovorio nam je tako gradonačelnik Damir Mandić, zamoljen za komentar ostavke dojučerašnjeg direktora Mladosti Tihomira Jarnjevića. Nije odgovorio na pitanje je li, kao gradonačelnik, odnosno, jedini član Skupštine društva, bio zadovoljan njegovim dosadašnjim radom.

Isto tako, nije izravno odgovorio niti je li bio zadovoljan radom bivših direktorica Zelenila i Čistoće, kao niti je li zadovoljan radom direktora Vodovoda i kanalizacije, poručivši tek kako vjeruje “da je svatko od njih dao maksimum od sebe”, a ni ovaj put nije pojasnio svoje ranije izjave da se ne radi o smjenama nego reorganizaciji unutar cijelog gradskog sustava.

– Više puta sam naglasio a reorganizaciju gradskog sustava radimo kako bi što učinkovitije provodili nove projekte i izvršavali nove djelatnnosti. Sukladno tome, smatram da je ova reorganizacija sustava potrebna u cilju još kvalitetnijeg obavljanja djelatnosti, što u konačnici dugujemo našim građanima.

Mandić nije odgovorio niti je li zadovoljan radom direktora ostalih gradskih tvrtki, kao ni je li točno da će uslijediti promjene na još nekim direktorskim mjestima, no iz onoga što je poručio, jasno je da famozna “reorganizacija gradskog sustava” nije gotova, a onda, vjerojatno, niti smjene, rotacije, imenovanja.
– Nakon provedenog postupka reorganizacije gradskog sustava pravovremeno ćemo vas informirati, poručio je Mandić nama, a time i našim čitateljima, građanima grada čiji je gradonačelnik, te svima ostalima. (kaportal.hr)