OG sada Ogulin

Prijam za najmlađe u povodu Dječjeg tjedna

Nastavlja se obilježavanje Dječjeg tjedna u Ogulinu. Cijelu manifestaciju organizira ogulinsko Društvo Naša djeca u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske. Tim  povodom zamjenici gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja upriličili su prijam za članove Društva Naša djeca Ogulin, te predstavnike odgojno obrazovnih ustanova sa područja grada.
Uvodno je predsjednica Ljiljana Kaurić izvijestila zamjenike gradonačelnika o aktivnostima Društva Naša djeca, s posebnim osvrtom na manifestaciju koja je u tijeku, a i ove godine obilježava se pod motom “Ljubav djeci prije svega”.
Zamjenica Ivana Salopek Šumonja ovom prigodom je istaknula kako će Grad i dalje voditi brigu o najmlađima, a uslijedilo je ugodno druženje u opuštenoj atmosferi.
Obilježavanje Dječjeg tjedna sutra se nastavlja posjetom članova Društva Naša djeca Ogulin odjelima rodilišta i pedijatrije ogulinske bolnice.

U petak će se, između ostalog, održati i sjednica Dječjeg gradskog vijeća, tijekom koje će vodstvo grada dobiti više detaljnijih informacija o njihovom radu.