Aktualno Sport

Županijske lige: Veliki derbi? Nogometaši Ogulina pregazili nemoćne Slunjane s čak 9:1!

Na papiru bio je to veliki derbi 8. kola 1. ŽNL, a na terenu izgledalo je kao igra mačke i miša. Nogometaši Ogulina u ogledu vodećih momčadi 1. Županijske lige, do ovog kola bodovno izjednačenih, s tim da su Slunjani imali i utakmicu manje, ne samo da su pobijedili već su jednostavno pregazili Slunjane s nevjerojatnih 9:1! Puno zanimljiviji bio je derbi začelja, u kojem je Ilovac ipak uspio napokon doći do pobjede te ostaviti Draganić debelo na začelju lige.

Rezultati 8. kola: Ogulin – Slunj 9:1, Draganić – Ilovac 1:2, Duga Resa 1929 – Vojnić 95 2:2, Korana – Croatia 78 2:5, Zrinski Ozalj – Dobra (SP) 6:1. Na ljestvici vodi Ogulin sa 19 bodova, a Croatia 78 i Slunj imaju po 16, s tim da Slunj ima utakmicu manje. Na posljednjem mjestu je Draganić s jednim bodom.

Kod drugoligaša također derbi prvoplasiranog i drugoplasiranog i također uvjerljiva pobjeda lidera, iako ne na razini na kojoj je bila ogulinska rapsodija. Vatrogasac je sa 5:1 bio bolji od Krnjak Barilovića. Prvu pobjedu u sezoni ostvarila je Petrova gora, Oštarije su se slavljem protiv novigradske Dobre probile na drugu poziciju, a Mrežnica sve više razočarava svoje simpatizere.

Rezultati 7. kola: Vatrogasac – Krnjak Barilović 5:1, Oštarije – Dobra (N) 2:1, Šišljavić – Frankopan 1:2, Cetingrad – Kupa 3:2, Mrežnica – Vrlovka 1:4, VOŠK – Mladost (R) 5:3, Petrova gora – Mladost (ZO) 3:0. Na ljestvici vodi Vatrogasac sa 19 bodova, slijede ga Oštarije sa 16. Na dnu Petrova gora i Mladost iz Zagorja Ogulinskog imaju po 4 boda, a rečička Mladost 3. (kaportal.hr)