Što se događa s Melanijom Trump? Otkriveni novi detalji

Svako njezino rijetko pojavljivanje obilježeno je ukočenim osmijehom i tek ponekim izjavama koje ostaju u sjeni njezine ‘sposobnosti da nestane bez traga’
 Ona je veliki bijeli kit – rekao je paparazzo Miles Diggs, objašnjavajući kako je toliko skliska da je do daljnjega odustao od pokušaja da je fotografira.
Melaniju su paparazzi prestali opsjedati čak i kraj ulaza u Trump Tower ili ispred privatne škole njezina sina. Ona živi potpuno odsječena od svijeta, zatvorena u svojem stanu 58 katova iznad Manhattana.
S druge strane, svako njezino rijetko pojavljivanje obilježeno je ukočenim osmijehom i tek ponekim izjavama koje ostaju u sjeni njezine ”sposobnosti da nestane bez traga”
Melanijine objave na Facebooku, piše Washington post, upućuju na samoću. Fotografira se bez ljudi, kroz staklo ili prozor automobila, ‘kao da je njezina perspektiva iz unutrašnjosti luksuznog akvarija’.
– Ljetna kiša u New Yorku – piše Melania ispod fotografije prozora prekrivenog sitnim kapljicama, s pogledom na Central Park.
Bivši Trumpov batler Anthony Senecal povremeno je prvu Melaniju vozio do West Palm Beacha u šoping. Za nju je imao samo lijepe riječi. Jednom, kada je bila nasamo s njim, nagovorila ga je da uzme slobodne dane i posjeti umiruću sestru.
– Tony, ne postoji ništa što ne mogu dobiti ovdje, ljudi će mi donijeti štogod ih tražim, odi svojoj sestri – prisjetio se Senecal.
– Od sad nadalje, kad sam ovdje, smatraj da su moje potrebe zadovoljene – rekla je, ali i dodala: – Ali kad je Donald ovdje, moraš ostati!
Ipak, ne vide je svi u dobrom svjetlu, a najmanje je vide kao figuru vrijednu suosjećanja,
– Melania Trump ružna je iznutra koliko je lijepa izvana – pisao je seks-kolumnist i aktivist za prava homoseksualaca Dan Savage, a mediji nastavljaju njegovu tradiciju prozvavši ovu javnu osobu bez imidža crnom mrljom u louboutinkama. (vecernji.hr)
Facebook Comments