Alvarez digao ruke od Agrokora

Antonio Alvarez III. i njegov tim vrlo vjerojatno neće sudjelovati u restrukturiranju koncerna Agrokor. Tportalov izvor kaže kako se Alvarez zajedno sa svojim timom u ponedjeljak u Agrokorovom tornju oprostio od ljudi s kojima su surađivali u svom vrlo kratkon angažmanu u Zagrebu
Je li Antonio Alvarez Agrokoru i Hrvatskoj rekao ‘doviđenja’ ili ‘zbogom’, tportalov izvor ne može sa stopostotnom sigurnošću reći, ali po svemu sudeći, procjenjuje, Alvarezov posao u Agrokoru očito je završio.
‘Do promjene plana došlo je nakon što je jučer imenovani izvanredni povjerenik za koncern Agrokor Ante Ramljak rekao kako će prema nekoliko tvrtki od svjetskog ugleda uputiti poziv da se jave na natječaj na kojem će se birati savjetnik za restrukturiranje. Ramljak nudi neku varijantu natječaja, a gospodin Antonio Alvarez ne namjerava se javiti na taj tender’, kaže tportalov izvor blizak Alvarezovu timu.
Doznajemo kako su neki članovi Alvarezova tima za restrukturiranje otišli iz Zagreba i prije njegova jučerašnjeg oproštajnog govora u Agrokoru.(tportal)

Facebook Comments