Dječak (13) se slučajno ubio dok se na Instagramu hvalio pištoljem

VIDEO

‘MAMA, UGASI MU MOBITEL!’ Dječak (13) se slučajno ubio dok se na Instagramu hvalio pištoljem

Dječak (13) iz Georgije slučajno se ubio pištoljom, a sve su to uživo gledali njegovi prijatelji na Instagramu.

Malachi Hemphill prošli je ponedjeljak najprije iznio smeće, pa se vratio u svoju sobi i spojio na Instagram Live. Hvalio se svojim prijateljima da ima pištolj, dok mu je majka Shaniqua Stephens sjedila u kuhinji. Odjednom je čula glasan pucanj. Ona i sestra dječaka potrčale su isti tren stepenicama prema sobi 13-godišnjeg Malachija, da bi ga zatekle na podu u lokvi krvi.

Mobitel mu je i dalje bio spojen na Instagram. Majka je za USA Today ispričala da su odmah znale da nešto nije u redu, ali da nisu očekivale najveću tragediju. Počele su vrištati i zvati Hitnu pomoć, no bilo je kasno.

Malachi je podlegao ozljedama. Sestra je samo uspjela viknuti “Mama, ugasi mu mobitel!”

Istraga je pokazala da je 13-godišnjaka neki vršnjak nagovorio da napuni pištolj da dokaže da je pravi. Malachi se tijekom ‘demonstracije’ slučajno propucao. Više njegovih prijatelja je to gledalo uživo. Čim se nesreća dogodila, ispred njegove kuće se okupilo 40-50 djece.

“Pretpostavljam da su to djeca koja su sve vidjela, pa su se odmah zaletjela prema našoj kući”, rekla je majka preminulog dječaka.

“Razgovarajte sa svojom djecom o tome što rade na društvenim mrežama”
Dodala je i da joj je bilo teško pratiti sve aktivnosti na društvenim mrežama njezinog sina jer mu je to, kao i drugim tinejdžerima, bio normalan dio života. Oružje nije uzeo iz svoje kuće, već ga je dobio od nekoga, a policija nastoji otkriti tko je djetetu od 13 godina dao oružje u ruke. Majka preminulog dječaka pozvala je druge roditelje da više razgovaraju s djecom o tome kako provode vrijeme na društvenim mrežama. (100posto.hr)

 

 

Facebook Comments