HDZ-ov gradonačelnik prebio novinara, prijetio mu smrću, a zaposlenice u šoku vikale: ‘Ne čini to’

 

Gradonačelnik Požege i HDZ-ovac, Vedran Neferović, u petak je fizički je napao novinara 034 Portala, Mladena Mirkovića oko 10.50 sati, piše 034 Portal.
Do incidenta je došlo na press konferenciji sazvanoj radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri. Novinar je došao na navedenu konferenciju ranije te je ostao sam s gradonačelnikom, a tom prilikom je došlo do napada u prostoru gradske vijećnice.
Gradonačelnik je Mirkovića pritisnuo uza zid te udario njegovom glavom o zid, nakon čega ga je udarcima nogom izgurao iz gradske vijećnice. Tada je Mirković umalo pao niz stepenice, dok su za vrijeme incidenta zaposlenice vikale gradonačelniku da to ne čini.
Mladen Mirković je uspio reći kako mu je uz udarce Neferović prijetio smrću, kako njemu, tako i cijeloj redakciji 034 portala.
“Kako sam se mogao obraniti kad ja imam jedva 60 kilograma, a on bar 100. Nisam se ni snašao, već sam bio na stepeništu. Bojao sam se da ću razbiti skupocjenu opremu”.
Nakon incidenta, novinar je zatražio pomoć liječnika te će se opseg zadobivenih ozljeda znati nakon pregleda u OŽB Požega, dok je o cijelom događaju obaviještena policija koja obavlja očevid.(jutarnji.hr)
Facebook Comments