Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Iznijeli uvjet bez kojega suradnja s Agrokorom neće biti moguća, poslali važnu poruku Ramljaku

agrokor 2

SBERBANK IZAŠAO SA SVOJIM VIĐENJEM DANAŠNJIH SASTANAKA Iznijeli uvjet bez kojega suradnja s Agrokorom neće biti moguća, poslali važnu poruku Ramljaku
Iz Sberbanka su u ponedjeljak u kratkom priopćenju iznijeli svoje viđenje današnjih razgovora njihova drugog čovjeka Maksima Poletajeva s premijerom Plenkovićem i suradnicima te izvanrednim povjerenikom u Agrokoru Antom Ramljakom.

– Nakon iznimno konstruktivnog sastanka s predsjednikom Vlade RH, kojem je nazočila i potpredsjednica Vlade te ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, prvi zamjenik predsjednika Uprave Sberbank Maksim Poletajev sastao se i s izvanrednim povjerenikom Antom Ramljakom. Razgovor je protekao u otvorenom i pozitivnom ozračju, navode u ruskoj banci.

– Gospodin Poletajev ponovio je da je za nastavak suradnje Sberbank s Agrokorom, po pitanju budućeg financiranja, potrebno komunikaciju oko trenutačne pozicije Agrokora, kao i budućih planova za oporavak kompanije, podići na višu razinu. Sberbank je zainteresirana za transparentne planove oporavka kompanije, kako bi ona mogla servisirati sve svoje dugove, pa tako i onaj koji je nastao prema Sberbank, navodi se u priopćenju.

– Također, postignuto je i međusobno razumijevanje oko potrebe jačanja menadžmenta operativnih kompanija, posebno retaila kao najosjetljivijeg segmenta, zaključuje svoje priopćenje Sberbank. (jutarnji.hr)

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Četiri nova slučaja u Karlovačkoj županiji

OgPortal

NOVA POTRESNA VIJEST: UMRO JE ZLATKO KRANJČAR, LEGENDA DINAMA I BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE!

OgPortal

U posljednja 24 sata zabilježen je 91 novi slučaj zaraze, preminulo je 11 osoba

OgPortal

Tijekom vikenda utvrđena su 364 prekršaja

OgPortal

Čuveni njemački imunolog preklinje Merkel: ‘Kancelarko, cijepite se AstraZenecom, i to javno!‘

OgPortal

Izgorjela kuća – očevid će biti proveden danas

OgPortal