Savjetnik Dinama doplovio jahtom u Bol, u luci ga mladić opalio šakom u glavu

VIDEO – POJAVILA SE I SNIMKA INCIDENTA: FIZIČKI NAPADNUT ZDRAVKO MAMIĆ Savjetnik Dinama doplovio jahtom u Bol, u luci ga mladić opalio šakom u glavu
U Bolu je u srijedu poslijepodne napadnut Zdravko Mamić, savjetnik Dinama, kojeg je šakom u glavu udario nepoznati mladić. Do incidenta je došlo na Pazariću, nadomak lučice u središtu Bola, gdje je Mamić doplovio sa svojom jahtom, pretpostavlja se kako bi sudjelovao na velikom partyju u organizaciji teniskog turnira koji se ovaj tjedan održava u tom poznatom ljetovalištu.
Kako je došlo do napada, odnosno zašto je taj mladić nasrnuo i udario Mamića, zasad nije poznato. Jedino se saznaje da su prijatelji Mamića, koji su tu bili s njim u društvu, odmah reagirali i uhvatili napadača, identificirali ga i prijavili policiji. Zanimljivo, u Bolu nema dežurnog policajca već eventualno dolaze na intervenciju iz postaje u Supetru, udaljene tridesetak kilometara.

Inače, Zdravko Mamić je redoviti posjetitelj Bola, on tradicionalno tijekom ljeta dolazi u to bračko mjesto gdje ima dosta prijatelja. Velika većina mještana Bola je zgrožena zbog ovog huliganskog ispada, a incident je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila i PU Splitsko-dalmatinska:

– Ne možemo vam potvrditi identitet osoba, no činjenica je da je Policijska uprava dobila u 21.05 sati dojavu o remećenju javnog reda i mira na rivi u Bolu. Na mjesto događaja su nakon dojave upućeni policijski službenici i postupanje je u tijeku. Više o cijelom događaju kao i identitetu osoba umiješanih u ovaj incident znat ćemo kada završi potpuna obrada – potvrdila nam je iz PU Splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

U međuvremenu se pojavila i snimka samog incidenta, na kojoj se vidi kako se napadač zatrčao prema Mamiću, silovito ga udario, a zatim se dao u bijeg. Snimku su objavile Hajdučke vijesti.

 

Facebook Comments