Pogledajte Maradoninu sramotu na svečanosti koju mu je priredio Napulj

Diego Armando Maradona u Napulju ima status božanstva. Nekoć najbolji nogometaš svijeta sedam je godina nosio dres Napolija, a u tom vremenu klub je ostvario najveće uspjehe, osvojivši dva ‘scudetta’ te Kup UEFA

Maradona je prisustvovao ceremoniji u talijanskom gradu gdje je sedam godina uveseljavao navijače Napolija i u čijem je dresu ubilježio preko 250 nastupa. Za ovu prigodu u Napulj je i donio dres s brojem 10 kojeg je on nosio.

Međutim, kako to kod Maradone ide, kraj svečanosti dočekao je gol na krovu automobila, ponosno pokazujući što nosi ispod košulje.

Ranije, tijekom večeri, kada su ga u Napulju proglasili počasnim građaninom, Maradona je ispijao, barem prema video-snimkama, vino, što mu je tijekom rezanja torte stvaralo velike probleme.

Naravno, shvativši da je u hotelu Maradona, mnoštvo domaćih navijača pohitalo je pozdraviti legendarnog nogometaša, a od razdragane mase jedva su ga uspjeli sačuvati redari.

No, kada je čuo kako mu skandiraju, Maradona se popeo na krov automobila i započeo novi šou, odnosno skidati košulju.

Svjetski nogometni prvak, dok je još mogao, komentirao je i Napolijevu sezonu, odnosno mogućnost da u novoj sezoni stigne do naslova prvaka. Dio govora posvetio je i Lorenzu Insigneu, koji je do sad u dresu Napolija zabio 49 golova u svim natjecanjima.

‘Ukoliko dostigne mojih 115 golova, može nositi moj dres s brojem 10’.

‘Nadam se da ovo može biti prava sezona za osvojiti ‘scudetto’, jer Napoli sada napokon ima iskustvo kako ne gubiti bodove u ključnim trenicuma. Mogli su to učinit već ove sezone, ali očito nisu bili pravi. Zato je sada pravi trenutak da vidimo što mogu Maurizio Sarri, Pepe Reina, Insigne, Dries Mertensa i sve ostali i da dokažu da Napoli može biti prvak’. (tportal.hr)

 

 

Facebook Comments