Po Londonu bacali ljudima kiselinu u lice, žrtve u šoku: ‘Ovo će mi zauvijek promijeniti život!’

VIDEO, FOTO: PET NAPADA U 90 MINUTA Po Londonu bacali ljudima kiselinu u lice, žrtve u šoku: ‘Ovo će mi zauvijek promijeniti život!’
Šesnaestogodišnji tinejdžer uhićen je u Londonu nakon serije napada kiselinom u četvrtak navečer. Napadi su se dogodili unutar svega 90 minuta, a policija je uvjerena kako su svi incidenti povezani, piše Guardian.

Prema informacijama londonske policije, dvojica muškaraca vozili su se mopedom po Londonu i napali ljude kiselinom, koju su im bacili u lice.

Petero žrtava zbrinuto je po londonskim bolnicama, a jedna od njih je toliko stradala od kiseline da doktori govore kako će joj “ozljede zauvijek promijeniti život”.

Prvi napad dogodio se u 22.25 sati po lokalnom vremenu na Hackney Roadu. Drugi je uslijedio 14 minuta poslije na Highbury Corneru, a treći u 23.05 na Shoreditch High Streetu. Četvrti napad dogodio se u 23.18 na Cazenove Roadu, a posljednji u 23.37 na Chatsworth Roadu.

Iz policija javljaju kako je istraga u tijeku te pozivaju građane da im dojave bilo kakvu korisnu informaciju. (jutarnji.hr)

 

 

Facebook Comments