SDP-ovci opleli: Umjesto da je na požarištima, ministar gleda tenis na Wimbledonu

SDP-ovcima osim poraza Marina Čilića u finalu Wimbledona očito nije najbolje sjeo ni sastav publike. Naime Gordan Maras i Arsen Bauk osvrnuli su se na Facebooku na izdašan sastav hrvatske delegacije na ovom turniru

Osim predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, koji je službeno bio u Wimbledonu, kao i državne tajnice za sport Janice Kostelić, SDP-ovom dvojcu najviše je zasmetala činjenica što je kamera u loži snimila ministra financija Zdravka Marića te ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.
Maras, koji je i u Saboru poslovično dovitljiv, na Facebooku je napisao: ‘Ministar unutarnjih poslova, umjesto na požarištima u Dalmaciji, s vatrogascima, gleda tenis na Wimbledonu u Londonu. Svaka čast na prioritetima, ministre.’
Obrecnuo se i na Marića. ‘Pola Vlade u Londonu. Predvodi ih Zdravko Marić. Povjerenstvo za Agrokor ne žele, finale Wimbledona žele. Uzimaju ljudi sve što im se pruži. U HPB-u, u Vladi, u Agrokoru… bilo gdje, samo daj! Ne vjerujem, ali to vam je HDZ’, poručio je Maras.

Ironičan komentar bacio je i njegov kolega Arsen Bauk: ‘Tko se usudi prozvati članove Vlade što rade u Wimbledonu, taj je protiv Hrvatske!’ (tportal.hr)

Facebook Comments