RAČUNALNI STRUČNJAK ‘Znam gdje je nestala Danijela!

; TUŽNI SUPRUG ‘Ako je odlučila napustiti svoju kćer (5) i mene, neka bar javi da je živa i zdrava’

Danijela Janković Hrnčić, 23-godišnjakinja koja je prošli petak ujutro otišla s adrese u Donjem Stupniku gdje je živjela sa suprugom Husom, petogodišnjom kćeri i roditeljima, najvjerojatnije je u Njemačkoj.
Iako je njezinu suprugu policija u ponedjeljak rekla kako nije zabilježeno da je napustila Hrvatsku, G.H., specijalist računalnih mreža kojemu se obratio njezin suprug i dao mu podatke o njezinu mobilnom telefonu Samsung (IMEI broj uređaja, broj koji je koristila), kao i podatke o mail adresama i Facebook profilu, ustanovio je da je njezin uređaj spajan na mobilne mreže na području Austrije i Njemačke.

Suprug nestale Danijela Janković Hrnčić rekao nam je da je njegova supruga znala govoriti kako bi bilo najbolje da se njih troje odsele u Njemačku, da oni nađu posao. Je li odlučila napustiti njega, petogodišnju kćer i roditelje muči i njega te je moli da se, ako pročita ili vidi da je traže obitelj i policija, barem javi da je živa i zdrava.

Zasad o nestaloj Danijeli Janković Hrnčić nema nikakvog traga, niti se u međuvremenu javila suprugu, roditeljima ili bilo kome od prijatelja, ali najvjerojatnije razlog njezina nestanka i odlaska od kuće leži unutar “četiri zida”. (jutarnji.hr)

 

Facebook Comments