Autom je pregazio bračni par: Vozač je njihov dobar poznanik

Zabok: Vozač BMW-a je sletio s ceste i naletio na dvoje pješaka. Muškarac ima potres mozga i prijelom desne noge, dok je njegova supruga sva izgrebana i natučena. I vozač je ozlijeđen
U petak u 19 sati, vozač BMW-a se u Zaboku zabio u bračni par Hržica koji se, prema neslužbenim informacijama, trenutno nalaze izvan životne opasnosti. Na hitnom prijemu završio je i tridesetogodišnji vozač.

Prema pričama očevidaca, vozač BMW-a velikom je brzinom došao iz smjera Pavlovca te u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Prilikom slijetanja, na nogostupu je pregazio dvoje pješaka, piše zagorje.com. Riječ je o supružnicima Bojanu i Ivani Hržica.

– Bojana su prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu i ima potres mozga te prijelom desne noge, a Ivana je u Općoj bolnici Zabok. Sva je izgrebana i natučena – rekla nam je Bojanova strina Biserka.

– Nisam se čula s njima, ali komuniciram s njihovim roditeljima. Oni im danas idu u posjetu. Telefonski su se čuli – rekla je.

Vozač BMW-a, koji se automobilom zaletio u bračni par, dobar je poznanik obitelji Hržica.

– On je naš dečko iz Zaboka i u prvom trenutku kad čujete što se dogodilo, onda osuđujete. Ali i on je isto žrtva u svemu tome. To se moglo svakome dogoditi. Ne osuđujemo. To su naši poznanici. Svi se znamo međusobno. Zabok je ipak malo mjesto – naglasila je. (24sata.hr)

 

Facebook Comments