Brak Vladimira Putina ponovno u fokusu javnosti

Alina Kabajeva, navodna životna partnerica ruskog predsjednika Vladimira Putina, pojavila se opet u javnosti s prstenom na ruci i ponovno potaknula nagađanja o njihovom braku
O vezi prvog čovjeka Rusije i 34-godišnje bivše gimnastičarke i aktualne političarke priča se već deset godina, a prije tri i pol godine u razmaku od samo tjedan dana osvanule su fotografije navodnog para s vjenčanim prstenjem na rukama. Malo previše za koincidenciju, smatralo se tada, no do službene potvrde nikad nije došlo.
U veljači 2015. godine, Alina je u švicarskom Luganu rodila kćer. Ruski predsjednik tih se dana nije pojavljivao u javnosti pa se spekuliralo da je u Švicarskoj uz Alinu, koja je 2009. rodila sina, a tri godine kasnije i kćer. Za vsve troje djece nagađa se da bi mogla biti upravo Putinova.
Navodna Putinova partnerica pojavila se na jednom događaju u Italiji odjevena u elegantni bijeli kostim, dok joj je prst Alinine desne ruke ponovno krasio vjenčani prsten.
Obzirom da u međuvremenu nije otkriveno tko je Alinin suprug, nije dugo trebalo čekati na novu lavinu komentara i  nagađanja da je riječ upravo o Putinu.
Od bivše supruge Ljudmile, Vladimir Putin se razveo nakon gotovo 30 godina braka, 2013. gdine. U braku su dobili dvije kćeri, Mariju i Jekaterinu, koje je ruski predsjednik uvijek uspijevao držati daleko od očiju javnosti.(tportal)

Facebook Comments