Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Kostelić: Ako se stvari malo poslože, stanje se može promijeniti

Janica i Drago Čosić

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ ) Janica Kostelić izjavila je u četvrtak da je svaka promjena u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) dobrodošla pa čak i u slučaju da se ne promijeni kandidat za predsjednika ako se stvari u HNS-u malo bolje poslože stanje se može promijeniti.  

Stanje u HNS-u je u nadležnosti Sportske inspekcije, a kako ja nemam uvid u kompletnu situaciju bilo bi neprofesionalno da komentiram nalaze Sportske inspekcije. Svaka promjena je dobrodošla pa čak i ako se ne promijeni kandidat, a stvari se malo poslože stanje se može promijeniti, kazala je Kostelić uoči sjednice Vlade RH.

Državna tajnica rekla je novinarima da nije dobro upućena u načina na koji funkcionira HNS osim u onim stvarima koje se zakonski moraju provoditi.

Što se tiče Skupštine oni su tu stvari posložili, a kako oni posluju to je puno šira slika, rekla je Kostelić i naglasila da se nije čula s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.(hrt)

Posljednje objavljeno

Rođendan Hrvatskog planinarskog društva Klek Ogulin

OgPortal

U Karlovačku županiju ovaj tjedan stiže 2.610 doza cjepiva – većina za ordinacije obiteljske medicine, još se cijepe starije osobe i kronični bolesnici

OgPortal

Komentar Šprajca o remek nedjelu u Ministarstvu zdravstva: Đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako

OgPortal

Računalna prijevara

OgPortal

Milanović i Plenković neće skupa u Jasenovac? Pantovčak: ‘Uputili smo poziv, odgovora nema‘

OgPortal

Markotić očekuje manje zaraženih, otkrila i hoće li ovog ljeta biti ukinuta obveza nošenja maski

OgPortal