Policija uhitila mlade vandale, među njima i profesionalni nogometaš bečkog Rapida!?

VIDEO: IZAŠLI IZ MERCEDESA I IZREŠETALI DŽAMIJU BOCAMA! Policija uhitila mlade vandale, među njima i profesionalni nogometaš bečkog Rapida!?

Dvojica mladih austrijskih nogometaša Dejan Ljubičić, koji je član bečkog Rapida i Daniel Sudar priznali su da su sudjelovali u oštećenju pročelja džamije u Kiseljaku koja se dogodila u noći u srijedu, priopćili su u petak iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Ljubičić i Sudar, koji su za praznike stigli u Kiseljak, zaustavili su vozilo marke mercedes ispred gradske džamije nakon čega su bacili nekoliko staklenih boca prema pročelju pričinivši manju materijalnu štetu.

Nakon prijave napada policija je u četvrtak navečer zaustavila vozilo i legitimirala dvojicu austrijskih državljana. Oni su tijekom ispitivanja u policiji priznali da su bacali boce na džamiju.

O vandalizmu je informiran tužitelj, a protiv dvojice osumnjičenih poduzimaju se zakonom propisane mjere i radnje, navodi se u priopćenju MUP-a Srednjobosanske županije.

Dejan Ljubičić je nogometaš Rapida iz Beča, a upisao je 14 nastupa u tamošnjoj Bundesligi. Igrao je za mlađe selekcije Austrije, a za U-21 tim ima tri nastupa.

Daniel Sudar koji je također potekao u Rapidu iz Beča, na posudbi je u austrijskom niželigašu SC Wiener Neustadt II. (jutarnji.hr)

Facebook Comments