Aktualno OG sada Ogulin

Natječaji za udruge iz Domovinskog rata, kulture i tehničke kulture

Gradonačelnik Grada Ogulina donio je Odluku o načinu raspodjele raspoloživih sredstava proračuna Grada Ogulina za 2018. godinu namijenjenih financiranju programa udruga iz područja kulture i tehničke kulture čiji tekst možete preuzeti OVDJE >>

Sredstva Proračuna Grada Ogulina raspodjeljuju se temeljem Javnog poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2018.

Gradonačelnik Grada Ogulina donio je, također, i  Odluku o načinu raspodjele raspoloživih sredstava proračuna Grada Ogulina za 2018. godinu namijenjenih financiranju programa  udruga proizašlih iz Domovinskog rata i ostalih udruga iz područja od interesa za Grad Ogulin za 2018. godinu, čiji tekst možete preuzeti  OVDJE >>

Predmet Javnog poziva >> je prikupljanje programa/projekata/manifestacija koji su od interesa za Grad Ogulin i koji će se financirati iz Proračuna Grada Ogulina za 2018. godinu.

Sredstva Proračuna Grada Ogulina raspodjeljuju se temeljem Javnog poziva za predlaganje programa udruga proizašlih iz  Domovinskog rata i ostalih udruga iz područja od interesa za Grad Ogulin za 2018. godinu.

Sve potrebne informacije vezane uz Javni poziv nalaze se u Uputama za prijavitelje koje možete preuzeti – OVDJE >>