Murganić: Ne vidim razloga zbog čega ovoliko kritika

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović iz Šibenika je uputila nove kritike Vladi, vezano za preselila ured u Šibenik i poslala nove kritike Vladi upozorivši da je demografska situcija u Hrvatskoj “izvanredno stanje koje traži izvanredne mjere”. Nakon sjednice Vlade izjave predsjednice komentirala je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić.

‘Do dolaska ove Vlade nitko nije ni govorio o ovako katastrofalnoj demografskoj situaciji, koja nije nastala ni 2016., ni 2017., ni 2018., već je nastala puno ranije. Svjesni smo da je puno lakše kritizirati nego raditi. Provodimo mjere koje su u skladu s politikom Vlade. Ne vidim razloga zbog čega ovoliko kritika. Pozivam sve dobronamjerne da se uključe prijedlozima i kao i sa svojim radom”, kazala je Murganić.

‘Do dolaska ove Vlade nitko nije ni govorio o ovako katastrofalnoj demografskoj situaciji, koja nije nastala ni 2016., ni 2017., ni 2018., već je nastala puno ranije. Svjesni smo da je puno lakše kritizirati nego raditi. Provodimo mjere koje su u skladu s politikom Vlade. Ne vidim razloga zbog čega ovoliko kritika. Pozivam sve dobronamjerne da se uključe prijedlozima i kao i sa svojim radom”, kazala je Murganić.(hrt)

Facebook Comments