TEŠKA NESREĆA KOD POŽEGE: MRTVI PIJANI SLETJELI S CESTE U DVORIŠTE OBITELJSKE KUĆE Trojica mladića teško su ozlijeđena, Golf je smrskan

Trojica mladića stara 23, 24 i 29 godina teško su ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila pola sata iza ponoći u nedjelju u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi.

Za sada nije poznato koji je od ozlijeđenih mladića upravljao vozilom, ali je poznato da su prometnoj nesreći kumovale velike koncentracije alkohola. Jedan imao 2,3, drugi 2,9, a treći 3,3 promila alkohola u krvi, piše Požega.eu.

Podsjetimo, trojica mladići koja su bila u osobnom vozili VW Golf požeških registarskih oznaka kretali su se iz pravca Velike prema Požegi. Iz još neutvrđenih razloga izgubili su nadzor nad vozilom te su sletjeli s ceste, udarili i probili betonski stup, ogradu, i završili u dvorištu jedne obiteljske kuće. Od siline udarca ispao je motor iz vozila koje se prevrnulo na krov. Vozilo su zaustavila drveća koja su spriječila udarac u kuću.

Na mjesto nesreće izišli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su uz pomoć medicinskih ekipa izvukli unesrećene iz vozila. Ozlijeđeni mladići prevezeni su vozilima hitne pomoći u požešku bolnicu.

Prema riječima dežurnog kirurga u požeškoj bolnici, prim.dr.sc. Drage Gašpara sva trojica mladića koji su sudjelovali u prometnoj nesreći zadržani su na bolničkom liječenju. Dvojica mladića su zadobila prijelome ruku dok su kod jednog utvrđeni prijelomi nastavaka vratnih trupova uz kralježnicu.(jutarnji.hr)

Facebook Comments