U POTPUNOSTI IZGORIO HRVATSKI AUTOBUS ‘Nestao je u trenu, sve je izgorjelo’

VIDEO: BUKTINJA NA AUTOCESTI U BLIZINI BEOGRADSKOG AERODROMA,

Autobus osječkih registarskih oznaka izgorio je u nedjelju na autocesti u blizini izlaska za beogradski međunarodni aerodrom ‘Nikola Tesla’ iz smjera Šida prema Beogradu.

Kako javlja Blic, vatrogasci su potvrdili da su na teren izašle tri njihove ekipe.

– Autobus je izgorio doslovno u trenu. Vidjeli smo putnike kako su preplašeni stajali sa strane autoceste i gledali vatru. Sve im je izgorjelo što se nalazilo unutra, ali nismo vidjeli je li bilo ozlijeđenih – ispričao je jedan od očevidaca.

Prema informacijama Kurira, ozlijeđenih nije bilo.

– Autobus se zapalio iz čista mira, odjednom, pa je nastala panika. Vozač je zaustavio vozilo, a svi smo pohitali van, spašavali smo žive glave – rekla je za Blic jedna od putnica, Marica iz Slavonije.

Autobus, inače, nije prometovao na redovnoj liniji, već je bio prepun uglavnom starijih ljudi koji su išli na Susrete Slavonaca u Zemunu. Prvo odredište trebala je biti katolička crkva u Zemunu.

– Došli smo na jednodnevni izlet, nismo imali nikakve stvari u prtljažniku autobusa – objasnili su putnici.
Prema riječima policajaca na mjestu događaja, riječ je o autobusu tvrtke BN tours, a prvi nalazi govore da je došlo do samozapaljenja, odnosno da je istjecalo gorivo koje se iz nekog razloga zatim i zapalilo.

Po prestravljene putnike u međuvremenu je stigao drugi autobus i oni su nastavili prema odredištu. (jutarnji.hr)

 

Facebook Comments