Aktualno Županija

Razbojništvo, provala i prometna s teško ozlijeđenim osobama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je 11 kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenim osobama, jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.
Jučer poslijepodne u trgovini u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu nepoznati počinitelj je uz prijetnju hladnim oružjem počinio razbojništvo nad 37-godišnjom zaposlenicom te otuđio novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a u cilju pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer tijekom dana nepoznati počinitelj provalio je u stan u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu, vlasništvo 35-godišnjaka te otuđio nakit i novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer oko 22.00 sata na raskrižju Smičiklasove, Sarajevske i Ulice Bartola Kašića u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 66-godišnjak koji se nije kretao sredinom prometne trake već je u jednom trenutku skrenuo na suprotnu prometnu traku te udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 45-godišnjakinja. Tom prilikom 66-godišnjak je teško ozlijeđen, a ozljede su opasne po život, dok su 45-godišnja vozačica i jedan putnik iz njenog vozila teško ozlijeđeni, a drugi putnik je lakše ozlijeđen. Protiv 66-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.