Nova bizarna snimka ulaska Donalda Trumpa u Air Force One neke je nasmijala, a neke zgrozila

‘OVAJ TIP IMA PRISTUP NUKLEARNOM ORUŽJU!?’ Nova bizarna snimka ulaska Donalda Trumpa u Air Force One neke je nasmijala, a neke zgrozila

Predsjednik SAD-a Donald Trump prilikom subotnjeg ulaska predsjednički zrakoplov Air Force One nije niti pokušao zatvoriti veliki crni kišobran koji je nosio, već ga je samo ostavio na prilaznim stepenicama, piše The Huffington Post.

Trumpov je otvoreni kišobran potom neko vrijeme stajao na stepenicama. Pored njega je prilikom ukrcavanja na zrakoplov prošao jedan od putnika, no on ga je samo pogledao. Kišobran je naposljetku pokupio, zatvorio i u zrakoplov unio, pretpostavlja se, agent Tajne službe.
Korisnici društvene mreže Twitter s užitkom su zbijali šale na račun Trumpovog nesnalaženja s kišobranom. “Kišobrani su teški, priča o Donaldu Trumpu”, napisala je jedna korisnica. “Tip koji ima pristup nuklearnom oružju ne zna zatvoriti kišobran”, dodao je drugi korisnik. “Ako se planirate pridružiti kultu, pronađite onaj čiji vođa zna zatvoriti kišobran. Kada nešto ne uspijete shvatiti, bacite to”, napisala je treća korisnica. “Trumpov kišobran zaslužuje svoj Twitter profil”, zaključio je četvrti korisnik.

Američki je predsjednik i prije prošle subote naletio na probleme s kišobranima, točnije s velikim crnim poput ovog kojeg je ostavio ispred ulaza u Air Force One.

Trump je tako u siječnju ove godine kišobran zadržao za sebe te je propustio od nevremena zaštititi svoga sina Barona i suprugu Melaniju. Američkom predsjedniku vjetar je u travnju ove godine okrenuo kišobran, da bi u listopadu njegova supruga ponovno kisnula dok je Trump razgovarao s novinarima. (jutarnji.hr)

 

 

Facebook Comments